Треньорска смяна в Черноморец (Бургас)

chernomorecПривържениците на най-стария клуб в Бургас- Черноморец излязоха с официална позиция по повод треньорската смяна в отбора днес.

Слави Костенски беше освободен от поста и на неговото място е назначен Малин Орачев. Бившият треньор на „Дунав“ (Русе) и ОФК „Поморие“  поема ФК „Черноморец 1919“ и ще изведе отбора за първа тренировка на 11 януари. Негов помощник ще е Любомир Божинов.
“Обединеният клуб на привържениците на Черноморец (Бургас) – “Сините акули” изразява своите благодарности на Слави Костенски за свършеното от него: “Пожелаваме му успех и бляскава кариера в бъдеще. Твърдо стояхме зад него и зад момчетата и с радост наблюдавахме как трупахме точка след точка и то с проявени героични характер и страхотен колектив.
Съжаляваме, че заради вътрешноклубни преструктурирания, трябва да се разделим с един от най-успешните треньори в последното десетилетие за отбора. Успех Слави, успех, акуло! Попътен вятър и знай, че винаги си бил един от нас! Носи акулския дух, където и да си!
Фенклуб “Сините акули” продължава да стои плътно зад клуба и отбора и да го следва навсякъде по пътя към върха. Пожелаваме успех на новия треньор в постигането на високите цели и го поздравяваме за оказаната му чест да води славния бургаски 100-годишен тим”, се казва в позицията на организацията на привържениците.