Културен афиш на НХК-Бургас през януари

768x432Ето кои събития са включени в афиша на Културен дом на нефтохимика за този месец:

Театралният музикално – танцов спектакъл за деца “Червената шапчица” ще се играе на 15 януари в две представления – от 18:00 и 19:00 часа. Спектакълът е със специалното участие на Даниела Туртуманова, а на сцената ще видите още младите актьори Йоана Иванова, Яцек Янков, Надя Илиева, Филип Дончев и Берна Касимова.Режисурата и хореографията са на Мария Маркова, текст – Радостина Николова, костюми – Мария Коева.

На 28 януари, четвъртък, от 18:00 часа на сцената на НХК ще се играе комедийният спектакъл “Баща ми се казва Мария”. Автор на спектакъла е Иван Ангелов, а режисьор – Асен Блатечки. Участват: Станимир Гъмов , Румен Угрински , Стефан Рядков , Петьо Петков – Шайбата , Жанина Стоилова и Невена Бозукова

На 29 януари в Дома на нефтохимика ще се проведе концерт, който включва подбрани изпълнения от оперната и оперетната класика. Концертът е озаглавен “Във вихъра на любовта” и ще е с две издания – от 19:00 часа. Ще звучат арии и дуети от световната съкровищница, заредени с любовни признания, нежни слова, елегантен чар и виталност в изпълнение на Даниела Караиванова – сопран, и Борис Луков – тенор.

Комедията “Смешно отделение” по Ерик Чапъл ще се играе на сцената на НХК на 31 януари от 19:00 часа. Режисьор на постановката е Робин Кафалиев, а сценограф – Теодор Даскалов. Участват: Робин Кафалиев, Николай Сяров, Евгени Стефанов, Иван Иванов, Росица Кехайова, Анна-Мария Николаева.
Всички събития в Дома на нефтохимика в Бургас ще се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки срещу ковид – 19. В сила е ограничението за 30% заетост на местата в салона, като зрителите ще сядат през два стола. Задължително е носенето на предпазни маски, спазването на физическа дистанция, както и на останалите противоепидемични мерки за безопасност.