„Игдош-Дага, синът на бога“- най-новата книга на Анна Кабанова

kabanovaИзлезе от печат новата книга на Анна Кабанова „Игдош-Дага, синът на бога“. Научно-фантастичният роман е продължение на „Перлата на Елирия“.

На далечната вражеска за Империята планета Купилон се е зародила загадъчна нова религия – афраман, напълно непозната досега. Три млади жени са принудени да бягат от Земята, далеч от жестоките закони на Империя Фемона, и намират убежище във фантастичния и многолик свят на Купилон. Потапят се в приказни приключения и на всяка крачка срещат опасни премеждия. А там, някъде далече в долината Сибе, се съхранява чудна и крайно мистериозна загадка, покрита с хилядолетни мрежи на призрачност и мистика. Именно тя привлича като с магнит прокудените жени.
А кой е Игдош-даха? Легенда, мит или реалност? Дали ще успеят младите пътешественички за разрешат стотиците загадки, подлагайки многократно живота си на опасност? Всичко това ще разберат читателите на книгата на Анна Кабанова„Игдош-Дага, синът на бога“.

Д-р Анна Кабанова  е родена в Поморие. Завършила е факултета по дентална медицина към Медицински университет в гр.Пловдив. Пише разкази и романи от ученическите си години. Автор  е на книгите :“Земната лястовичка“, „Перлата на Елирия“, „Страх от самотата“, „Следи от отвъдното“, Една минута из времето“ и др.