Жители на село Баня ще протестират на 04.03.

referendumНа 28.02.2021 г. беше проведен местен референдум с въпрос „Подкрепяте ли предложението за обособяване на нова община с център гр. Обзор, състояща се от населените места – гр.Обзор, с.Баня, с.Приселци, с.Раковсково, с.Паницово, с. Емона и с.Козница?“.

Ето какво е мнението на жителите на с. Баня и защо ще протестират:

Ние, гласоподавателите от с. Баня ясно и категорично, с огромно мнозинство, гласувахме ПРОТИВ. Въпреки отрицателният вот, както на с. Баня, така и на други населени места, в които се проведе референдума има вероятност да бъдем включени в новата община Обзор

Нещо, с което категорично не сме съгласни и искаме публично да изразим мнението си. През цялата кампания не беше потърсена и отразена нашата гледна точка, затова сега държим да я изразим публично в мирен протест и да бъдем най-накрая чути.

На 04.03.2021 год. (четвъртък) от 11:00 часа до 15:00 часа, на площада пред кметството на с. Баня ще бъде проведено събрание. Целта на събранието е жителите на с. Баня и на другите населени места гласували против да изразим публично несъгласието си да бъдем част от бъдещата община Обзор.

Максим МОМЧИЛОВ

1 коментар

  1. "Независимостта" Ви от Несебър щр ви струва прескъпо! И, кой Ви излъга, че ще бъдете самостоятелни ако се отделите от Несебър?
    Като Ви гледам данните, та Вие се продавате за под 10 сребърника!