Арт център при НЧ „Светлина 1939“ гр. Поморие отваря врати на 23 юни

art-lqtoНеповторимо лятно приключение от 23.06 до 23.07.2021 за децата с програмата на НЧ „Светлина 1939“-Поморие :

Понеделник:

Творческо ателие с Йоанна Тодорова

Осъществяване на художествени идеи за създаване на ново пространство за игри и забавления от самите деца.

Вторник:

Творческо ателие със Светлана Пеева

Приказно лято с художествената литература за деца, четене и разказване, забавни игри, гатанки, рисуване на картини по дадено произведение, творчески занимания, запознаване с интересни факти и събития от различни области на знанието и културата….

Сряда :

Творческо ателие с Елена Илиева

Децата в света на музиката, чрез любопитни факти за бележити композитори, запознаване с музикалните инструменти, занимателни ребуси, откриване на млади, певчески таланти, рисуване на картини по музикални произведения …..

Четвъртък:

Творческо ателие с Даниела Кремова

Занимания на английски език с азбуката и числата, усъвършенстване на произношението с повторение, писане на думи и попълване на кръстословици, кратки диалози, наизустяване на стихчета, картинен речник и други интересни игри.

Петък :

Творческо ателие с Йоанна Тодорова

Децата се запознават с различни техники за рисуване, изработват картини, колажи и др. Работи се креативното им мислене, чрез използване на разнообразни материали ….

ЗАНИМАНИЯТА СА  ОТ 9.00 ч. – ДО 11.30 ч.; ОТ 14.00 – ДО 16.30ч.

Всеки работен ден от седмицата – от понеделник  до петък.

В програмата са предвидени и други занимания, свързани с посещения на туристически обекти, разходки, спортни игри и други развлечения.

ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ОТ 7- ДО 14 години

Записванията са свободни, НО с осигурени предпазни средства от родителите. Задължителен е списък за регистрация на участниците и мобилен телефон за връзка с родителя или настойника.