Установени извършители на кражби през изминалото денонощие

odmvr_BurgasОт ОД на МВР-Бургас съобщават за установени извършители на кражби през изминалото денонощие в Бургас. Ето кои са:

На 24.08.т.г. около 03.56 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение от 80 -годишен софиянец за това, че малко по-рано в района пред х-л «България», двама мъже взели от ръцете му портфейл, съдържащ лични документи и сумата от около 200 лв., след което побягнали. В резултат на незабавните полицейски действия, предприети от служителите на Първо Районно управление – Бургас и «Специализираните полицейски сили» към ОДМВР – Бургас са установени и задържани извършителите на деянието. Това са двама бургазлии / на 30 и 42 години/, които направили пълни самопризнания. Бургазлиите са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на велосипед на стойност 240 лв., собственост на 50 годишен бургазлия, осъществена от междуетажна площадка в бл. 64 в ж.к. «Меден Рудник» на 26.07.т.г. – това е 30 годишен бургазлия от кв. «Победа», който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия велосипед. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от 4-то РУ– Бургас по отношение кражбата на мобилен телефон на стойност 910 лв., собственост на 47- годишна бургазлийка, е установена извършителката на деянието – това е 15- годишна бургазлийка, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатия телефон. Работата по случая продължава.

Установена е е извършителката на кражбата на пет метални капаци от дъждоприемни шахти / общинска собственост/, осъществена на 17.08.т.г. в района на бл. 91 и бл. 74 в ж.к. «Меден Рудник» – това е 19- годишна жена от Ямбол, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатите капаци. Работата по случая продължава.