Установени извършители на кражби в Бургаско

odmvr_BurgasЗа установени  извършители на кражби в Бургаско съобщават от ОДМВР-Бургас:

На 08.09.т.г. около 22.30 ч. в района на бар «Бабълс» в Слънчев бряг, непосредствено след извършване на кражба на мобилен телефон, в чието калъфче се съхранявала банкова карта и лични документи, собственост на 63 -годишен английски гражданин, е задържана 31- годишна криминално проявена старозагорка. Служителите на Районно управление – Несебър констатирали, че жената предложила на англичанина сексуални услуги и след като го опипала и тръгнала, отнемайки му мобилния телефон, съхраняван в паласка на кръста му. Старозагорката е задържана със заповед за задържане за срок до 24 часа.

Служители от Участък «Победа» към Първо Районно управление – Бургас установили извършителя на грабежа на велосипед и сумата от 5 лв., собственост на 11 годишно момче, осъществен на 06.09.т.г. около 19.30 ч. в района на кръстовището на бургаските улици «Хилендар» и «Бистрица» – това е 29 -годишен криминално проявен бургазлия от кв. «Победа», който направил пълни самопризнания и върнал отнетия велосипед.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Царево по отношение кражбата на лични документи и сумата от 1 400 лв., съхранявани в оставена без надзор чанта, собственост на 29 -годишен мъж от Сливен, осъществена на 29.08.т.г. от заведение в Ахтопол, е установен извършителя на деянието – това е : 35 -годишен бургазлия, който възстановил отнетата сума.

Служители от Районно управление – Царево установили извършителя на кражбата на сумата от 200 лв., собственост на 65 -годишен софиянец, осъществена на 05.09.т.г. в с. Лозенец – това е 27 -годишен софиянец, който направил пълни самопризнания.

Работата по случаите продължава.