БСП не изключва вот на недоверие, но след референдума

Разпечатай

Не изключваме внасяне на вот на недоверие. Управляващите всеки ден ни дават много поводи да внасяме вот на недоверие. Това обяви по време на брифинг в централата на БСП депутатът от Коалиция за България Ангел Найденов. Той не изключи варианта за внасяне на вот, но уточни, че към момента няма нито политическо решение, нито решение на ПГ на Коалиция за България за подобно действие, предаде КРОСС.

Ако трябва да се вземе решение, това ще стане след референдума, добави Найденов.

Той очерта и основните приоритети на партията през новия сезон. По думите му той ще мине под знака на предстоящите избори.

Основната ни политическа задача е свързана с подготовката и участието в тях. Основната ни политическа задача е не просто да се представим успешно, а да ги спечелим, не просто да се представим успешно. Силно се надявам, че през юли ще сложим точка на управлението на ГЕРБ, подчерта Найденов.

Той добави, че от ПГ на Коалиция за България ще направят всичко възможно за гарантиране на такива промени в Изборния кодекс, които да гарантират честни избори и обективност на изборните резултати.