Всяка втора жена предпочита да прави секс облечена

Разпечатай

Почти половината от жените предпочитат да са с дрехи по време на секс, показва британско проучване на общественото мнение, съобщи в. „Дейли телеграф“, цитиран от БТА.

Около 48% от анкетираните представителки на нежния пол биха искали да имат поне една дреха на себе си в такъв момент. При 54% от жените причината се крие в ниската самооценка и в желанието да се скрият недостатъците на фигурата. Мъжете като цяло се отнасят отрицателно към тази идея.

Само 36% от анкетираните са казали, че са съгласни по време на секс жената да носи поне един предмет от гардероба си. Повечето мъже биха избрали това да е неглиже, а жените – сутиен.

Резултатите от проучването показват също, че 61% от жените предпочитат да правят секс на тъмно, а с това са съгласни само 37% от мъжете.

Изследване на сексуалните предпочитания, извършено неотдавна от Болонския университет, показа, че най-възбуждащата част от тоалета на една жена са обувките. Почти 12% от анкетираните се възбуждат от бельо, а 9% – от връхна дреха. actualno.com

Етикети: