Вълна от оставки в СДС

Разпечатай

Масови оставки ще има в най-голямата структура на СДС в страната – тази в Свищов. За „По света и у нас“ общинският председател на сините в крайдунавския град Емил Димитров заяви, че нито един седесар от града няма да подкрепи, дори и с мълчанието си, поведението на това ръководство, предаде КРОСС.

Във Велико Търново членовете на общинските структури на СДС в областта са около 500. Всички единодушно изразяват несъгласие и разочарование от действията и решенията на националното ръковство. Това заяви областният лидер на синята партия в старата столица Мирослав Трифонов. По думите му СДС винаги е била символ на свободната воля, достойнството и самочувствието на гражданите и никой истински седесар не би приел подобно поведение за демократично. Решението колко души от Велико Търново ще напуснат сините редици ще стане ясно в понеделник, допълни още областният лидер.
Стурктурите на СДС в Пловдив засега нямат намерение да подават масови оставки заради вчерашните решения на националното ръководство на партията. Категорично зад действията на лидера Емил Кабаиванов застават и от СДС-Разград.
Етикети: ,