В Русия ни хвалят като секс дестинация

Разпечатай

В България курортният романс е възможен не само на морето. Банско и Боровец също предлагат прекрасни възможности за флиртуване. Това пише руският сайт „Турист“, който дава съвети на руските граждани, които ще дойдат да почиват у нас, предаде АСН, цитиран от actualno.com.

За рускините, жадни за запознанство с българи, няма особени пречки по пътя им към флирта. Те просто трябва да си изкарат виза, да си запазят стая в български хотел и ето, че вече са на курорт сред мургави и мускулести, излъчващи адреналин и тестостерон български мачовци, пише сайтът.

Той обяснява, че българите не са най-добрите потенциални младоженци, но пък са идеални за кратка авантюра. Мили рускини, не мислете обаче, че най-разпространеният тип курортни ухажори в този край са от сорта „жиголо“, пише сайтът. Българите не взимат пари от жените, допълва изданието.

Към руснаците пък то отправя съвет да се заредят с много търпение и добър репертоар за свалки, тъй като българките били строги и непристъпни.

В края на миналия месец изследване на „Риск монитор“, представено на кръгла маса по въпросите за проституцията и сексуалната експлоатация установи, че България все по-успешно се налага като предпочитана дестинация за секс туризъм. Всеки втори чуждестранен турист у нас е получавал предложение за платен секс,

Етикети: ,