Започва конкурса за най-оригинална коледна украса на Община Бургас

Разпечатай

Тази година Община Бургас обявява по-рано началото на превърналата се в традиционна коледна надпревара „Да украсим Бургас“. Така бургазлии ще имат повече време за подготовка за предстоящите празници, в която да вложат умения, оригинални идеи и състезателен дух.

Община Бургас вече започна монтирането на украсата по главните улици на града, с което да допринесе за празничното настроение по време на Никулден, Коледа и Нова година.

Неписано правило е с всяка следваща година общинската инициатива за коледна украса да набира по-голяма популярност и още повече eнтусиасти. Условията за участие в нея са лесни и добре познати. Всеки, който желае да се включи, трябва да заяви желанието си за това не по-късно от 15 декември на е-мейл: media@burgas.bg или на място в пресцентъра на Общината /ул. „Александровска“ 26/.

Единствените изисквания към участниците са – да посочат точен адрес на украсеното място, което номинират; да предоставят атрактивни снимки и телефонен номер за връзка.

След събиране на всички предложения в определения срок, специално подбрана комисия ще разгледа и оцени най-добрите коледни украси в града. Наградите също няма да закъснеят.

Очакваме предложенията ви! Нека заедно да усетим Коледния дух и направим града ни по-красив, по-светъл и празничен.