Изложба на карикатури: Да посрещнем Никулден с усмивка!

Разпечатай

От 4  до 10 декември 2012 год. Читалище „Просвета 1888“ представя  Изложба – карикатури „Миди и риби“ на Асоциацията на българските карикатуристи „FECO – BG“. Представените творби  са от Международния конкурс за карикатури „Миди и риби“, провеждан ежегодно от 2008 година чрез интернет пространството.

В международният конкурс участват над 200 карикатуристи от 53 страни с над 500 карикатури. Рейтингът на конкурса според Световната федерация е три звезди от пет възможни, с което изпреварва другите два подобни по тема международни конкурси.

В навечерието на празника Никулден  изложбата гостува в Поморие в Читалище „Просвета 1888“  с любезното съдействие на г-н Валери Александров – секретар на „FECO – BG“. Изложбата „Миди и риби“ е представена в РИОСВ – Русе, Кубрат – Празник на хумора,  Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури – ИАРА – София, Среща на риболовния бранш – Бургас, Народно събрание на Република България, Музей „Дом на хумора и сатирата“ – Габрово, Дворец на спорта – Варна на Международния фестивал на анимационния филм, Балчик, Царево и др.

Изложбата можете да видите във фоайето на Читалище „Просвета 1888“

От 4 до 10 декември 2012 год.

Да посрещнем Никулден с усмивка!