Над 115 000 клиенти се регистрираха в „ЕVN Онлайн плюс” за 4 месеца от старта на услугата

Разпечатай

Новата система за проверка и плащане на сметка през сайта на EVN България предоставя редица удобства за клиентите 

 

Повече от 115 000 клиенти на EVN България вече ползват новата система на компанията за проверка и плащане на консумирана електрическа и топлинна енергия „ЕVN Онлайн плюс”.

 

EVN България  стартира подобрената система на своята интернет страница www.evn.bg на 1 август 2012 г., като 4 месеца по-късно „ЕVN Онлайн плюс” отчита голям клиентски интерес.

 

„ЕVN Онлайн плюс” дава следните предимства за клиентите на EVN България:

 

  • възможност за незабавно и сигурно онлайн плащане на консумирана електрическа и топлинна енергия с кредитна или дебитна карта, оторизирана за интернет разплащания, чрез системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ.
  • по-голяма защита на личните данни чрез обновена система за регистрация в страница с криптирана връзка
  • достъп до информация не само за актуални, но и за стари неплатени задължения за изразходвана електрическа или топлинна енергия.

 

За да се възползват от „EVN Онлайн плюс”, частните клиенти е необходимо да извършат лесна еднократна регистрация, за която са необходими клиентски номер, номер на фактура (без значение актуална или по-стара), издадена за този клиентски номер и актуален имейл адрес.

 

Oнлайн услугите за клиентите на EVN България са разработени в съответствие с новите информационни тенденции както по отношение на дизайн, така и по отношение на гъвкавост и клиентско удобство. Системата позволява и разширяване в бъдеще на спектъра от онлайн услуги и справки за клиентите.

 

При въпроси, свързани с услугата „EVN Онлайн плюс”, клиентите на дружеството могат да се свържат с денонощния телефон за информация 0700 1 7777 или да пишат на имейл адрес: info@evn.bg.

 

Етикети: