Най-странните секс-забрани

Разпечатай

В много страни правенето на секс е регулирано с помощта на закони, а нарушаването на последните ще ви отведе направо в затвора. Ако не знаете законите на страната, в която пребивавате, това не ви оправдава. Затова четете внимателно и се чувствайте предупредени.

В Израел неотдавна приеха закон, който забранява гледането на порнофилми по кабелната или сателитната телевизия. Нарушаването на този закон може да ви вкара зад решетките за максимум 3 години.

В Китай не си позволявайте да се заглеждате по краката на облечена жена: това е оскърбление, за което може да ви напъхат в ареста за няколко дни. Затова пък гледането на краката на гола жена е абсолютно позволено!

Шахът се оказва сложна игра. В Талин е забранено да се игрие шах по време на полов акт. Не се знае как е възникнал този закон, но е факт!

В Будапеща е позволено да правим секс само на тъмно. На светло не бива! Рискувате да ви глобят!

В Ирландия е забранено да се продават презервативи: в тази католическа страна секс се прави само за възпроизвеждане на рода.

Уникалните закони в САЩ:

- В Минесота на мъжа, вонящ на чесън или лук, не му се полага секс с жена. Просто не е позволено. Разумен закон, нали?!

- В Юта е противозаконно да правите секс с мъж, когото отвеждат в реанимацията. Напълно хуманно!

- В Южна Дакота е забранено да правите секс на пода на хотелската стая. Може би, защото е хладничко? Нехигиенично? Твърдо? Или просто, защото може да шумите на съседите от долния етаж? Не знаем, питайте някой в Южна Дакота!

- В Монтана е забранено да правите секс пред дома си след залез слънце. Заради вампирите ли….?

- В Уайоминг не трябва да ви хрумва даже да прелъстите любимата пред входа на магазин. Звучи разумно, но чак пък закон?!/Actualno.com

Етикети: