Намушкан с нож бургазлия след скандал

Разпечатай

На 14.01., около 01.45 ч. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за сбиване, възникнало до бл. 21 в ж.к. «Изгрев», при което е намушкан млад мъж. Установено е, че това е 38-годишният А.Р. от Бургас, който с прободна рана в гърдите, в областта на сърцето, и прободна рана в поясната част, е настанен за лечение в «Хирургично отделение» на МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е задържан извършителя на деянието – това е 49-годишният В.А. от Бургас. При извършеното претърсване на жилището му в бл. 59 в к-с «Изгрев», са иззети дрехи и нож, отговарящи на описанието, дадено от свидетелите.

Констатирано е, че В.А. нападнал пострадалия поради пререкание, възникнало в близко разположено до бл. 21 в к-с «Изгрев» заведение, в което били две компании – едната на В.А. / в която освен бургазлията имало още трима мъже/, а втората на пострадалия / в която освен него имало две жени и един мъж/.

В заведението В.А. “подкачил” една от жените, като с кавалера ? възникнало словестно спречкване. При излизане навън бургазлията нанесъл удар с ръка на едната жена и на единия от мъжете в компанията. Посегнал да удари и втората жена, като потърпевшия се намесил в конфликта и бил нумушкан с нож в гърдите и кръста. След инцидента В.А. избягал в неизвестна посока и е задържан допълнително. По случая е образувано досъдебно производство.

Етикети: