Никулденски конкурс 2012 за най-добрата рибарска история

Разпечатай

Знаете ли рибарска история? Е, тогава може да спечелите 400 лв. Нужно е само да участвате във второто издание на Никулденски конкурс 2012 на Gramofona.com. Ще има и поощрителни отличия, а наградният фонд е осигурен от „Пристанище Бургас” ЕАД.

 

Редакцията на Gramofona.com и „Пристанище Бургас” ЕАД отправят предизвикателство към вас: Напишете разказ, свързан с улов на риба или приготвянето й. Условието е едно единствено – разказът да не е публикуван в друга медия!

Вашите истории ще бъдат публикувани на страниците на Gramofona.com. Изпращайте ги на електронната ни поща: gramofona.com@gmail.com

Творбите се приемат от 1 декември 2012 г. до 6 януари 2013 г. Последната дума за най-добрите разказвачи отново ще има поетът и писател Ваньо Вълчев. Самият той чака с нетърпение да се съберат достатъчно добри истории и накрая да бъде издаден сборник с разкази с най-любопитните риболовни разкази.

Класираният разказ на II-ро място ще получи 150 лв., а на III-то място 50 лв.

Всички бургазлии са голееееми рибари, но излагането на рибарските истории в писмен вид е друга работа. Затова отправяме предизвикателство към всички добри разказвачи, да се опитат да увековечат своите незабравими рибарски моменти.

Конкурсът се реализира със съдействието на бургаско радио Power FM.