Общинската администрация с ново работно време, на 9.12. извънредна сесия за новата структура

Разпечатай

 От 03.01.2012г. общинската администрация в Поморие ще има ново работно време, обяви кметът Иван Алексиев на проведената открита оперативка., която беше излъчвана на живо по кабелната радиофикация /радиоточките/. Служителите ще са с намалена обедна почивка и ще работят от 08.30 до 12.30 часа и от 13.00 до 17.00 часа.. Пред слушателите и присъстващите Алексиев заяви, че на 6.12.2011г., Никулден администрацията ще работи до 16.00 часа

 

Новата структура на общинската администрация вече е подготвена и на 9.12.2011г. ще има извънредно заседание на Общински съвет, за да може да се гласува и да влезе в сила от 01.01.2012г.

 

Във връзка с предстоящите коледни празници Алексиев заяви, че вече започна монтирането на новата украса, но тъй като финансовото състоятие на общината е в затруднено положение, на някои може да не им хареса. Ще бъде по-различна от други години, но няма да бъде по-богата. До края на седмицата тя ще бъде завършена, украсяват се всички основни артерии на Поморие – крайбрежен булевард, цялата улица „Княз БорисІ” през квартал „Св. Георги”,улиците „Манастирска” и „проф. Стоянов”. Отделно за всички населени места в общината е поръчана също нова украса. Тя ще бъде по-скромна, но идеята е всяка година да се обогатява.

 

На 9.12. от 17.30 на централния площад новогодишната елха ще грейне, стана ясно още от думите на кмета, който отправи покана към жителите на общината, да посетят предстоящите културни прояви. Всички културни събития през декември ще въдат безплатни за гражданите, а цялата програма ще бъде публикувана в сайта на общината.  Самодейните коликтиви се отзоваха на поканата да бъдат включени в програмата, за което кмета изрази своята благодарност.

Алексиев заяви още, че се прави ремонт на помещенията в общината. На първия етаж в сградата ще бъдат разположени неговия кабинет и на заместниците му, а на втория етаж ще бъдат настанени останалите служители.

Пълен звукозапис на проведената оперативка може да чуете тук.:

 

Етикети: