ОИК Поморие: Алексиев – 62.60%, Златанов – 37.40%. Кои са кметовете на кметства?

Разпечатай

Иван Алексиев, кандидатът за кмет на Поморие от ГЕРБ, спечели с огромна преднина над досегашния кмет Петър Златанов. Според обработените на 100 % протоколи, за Алексиев са гласували 62,60% или това са 8 256 гласа. За Златанов са гласували 37,40% или 4 932 избиратели.

 

За кмет на кметство Каблешково е преизбрана  за втори мандат Елена Чернева Бояджиева от ПП „ГЕРБ“, която получи 774 гласа. За Георги Николов Тонозлиев от ПП „ПАРТИЯ ЗА ХОРАТА ОТ НАРОДА” са гласували 494 избиратели.

За кмет на кметство Бата е преизбран  Георги Неделчев Георгиев от ПП ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ – 378 гласа. За Ахмед Смаил Сали от ПП „НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СТАБИЛНОСТ И ВЪЗХОД“ са гласували 180 избиратели.

За кмет на кметство Горица е избран Росен Василев Капитанов от ПП „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ“ – 269 гласа. За Елена Йовчева Магаминия от ПП „РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ“ са гласували 173 избиратели.

За кмет на кметство Гълъбец е избрана Тодорка Николова Липчева от ПП „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ“ – 352 гласа. За Ася Асенова Стоянова от ПП „НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СТАБИЛНОСТ И ВЪЗХОД“ са гласували 286 избиратели.

За кмет на кметство Белодол е избран Гюлфие Мехмед Хасан от ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“ – 159 гласа. За Бехайтин Юсеин Хасан от ИК БЕХАЙТИН ЮСЕИН ХАСАН са гласували 150 избиратели.

На всички кметове ЧЕСТИТО и успех в работата им!