ОУ „Христо Ботев“ Поморие чества патронен празник, UniCreditBulbank дари на училището 10 компютъра

Разпечатай

В края на месец декември се чества по традиция патронния празник на ОУ „Христо Ботев“ град Поморие.

В дните преди Коледа учениците участваха с ентусиазъм в поредица мероприятия, организирани в  десетдневката, посветена на празника на училището:  коледно състезание по математика; викторина и рецитал по стихове на Ботев; изложба от рисунки на тема „Моето училище”; провеждане на спортни срещи по класове (футбол, волейбол, народна топка); изложба от най-добрите ученически тетрадки; предмети и рисунки от началото на тази учебната година; драматизация с артистична коледна програма; есе или компютърна презентация на тема „Моето училище“;  стихотворение или разказ, посветени на Христо Ботев.

Във фоаето на училището бе  подреден благотворителен  коледен базар с изработени от децата сувенири и рисунки.

UniCreditBulbank дариха 10 компютъра на ОУ „Христо Ботев“ гр. Поморие

Живем  в сурово време. Време, в което шансът на по-слабите е да потърсят опора в добротата и човешката съпричастност – за да успеят.

Героизъм е в нашето трудно ежедневие да помогнеш и да сътвориш добро!

Притежавайки, благородството на възрожденските спомоществуватели, служителите на „Уникредит Булбанк“ дариха на Основно училище «Христо Ботев» 10 компютъра. Така те зарадваха пред Коледа учениците и техните учители.

С благодарност към дарителите  учениците и колектива на ОУ «Христо Ботев» гр. Поморие пожелават много здраве, късмет и благополучие през Новата 2012 година

Мария Зотева