Още медали за несебърските танцьори от последния турнир за 2012

Разпечатай

Ученици от СОУ”Любен Каравелов”-Несебър, състезаващи се за КСТ”Несебър” взеха участие в последния за календарната година турнир по спортни танци, който се проведе в спортна зала „Младост”-Бургас.

В открития турнир в клас 9 Е Иван Кронев&Анна-Мария Жечева завършиха първи, а Станислав Иванов&Григория Николова – пети.

В клас 13 D  Тодор Тодоров&Лорета Добрева триумфираха на върха и преминаха в по-горния клас 13 С.

В клас 13 С се представиха четири двойки с несебърско участие, които се класираха на четвърто, пето, девето и  десето място.

В състезанието за купа “България” при  юн.мл.възр. Симеон Георгиев& Мари-Никол Маркова(Поморие) заеха второ място в латиноамериканските танци и трето в стандартните танци. В стандартните танци преди тях се наредиха Георги Василев (Варна)&Йоана Хаджиева (Несебър), а четвърти останаха Кристиан Диамандиев (Несебър)&Десислава Трифонова (Поморие).

При  юн.ст.възр. Иван Петров&Надя Янева финишираха  четвърти в стандартните и пети в латиноамериканските танци. Иван и Надя участваха в квалификацията за световното първенство за латиноамерикански танци, където заеха пето място.

Несебърските деца умело съчетаваха учението и спорта през отминаващата година.Нека настъпващата 2013 за тях да е здрава, усмихната и спорна.

                                          Мара МОМЧИЛОВА