Разкрити престъпления от Районно управление „Полиция“-Поморие

Разпечатай

 В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение взломната кражба на 11 бутилки марков алкохол / уиски и водка на стойност около 250 лв./ и оборотните пари в размер на около 420 лв., осъществена на 18.01.т.г. от кафе-сладкарницата на Интерхотел «Поморие», е установен извършителят на деянието. Това е : 28 годишният С.Н. от Поморие, който направил самопризнания по случая. Мъжът е задържан за срок от 24 часа.

Установен е и извършителят на взломната кражба на седем цветомузикални устройства, осъществена на същата дата от нефункциониращата към момента дискотека в Интерхотел «Поморие» – това е : 25 годишният П.М. от Поморие, който направил пълни самопризнания. От дома му , както и от дома на 26 годишния М.Г., също от Поморие, след претърсване са иззети отнетите вещи. П.М. е е задържан за срок от 24 часа. Работата по случаите продължава.

На 22.01.т.г. служители от управление «Полиция» – Поморие извършили проверка в дома на 20 годишния Г.А. от Ахелой, като намерили и иззели саморъчно направена цигара с канабис и суха тревна маса / канабис/. По случая е образувано досъдебно производство.

Етикети: