Съобщение от EVN Bulgaria

Разпечатай

Съобщение от ЕВН България Електроснабдяване АД. Поради почивните дни по време на  празниците консумираната електроенергия за м. декември за част от клиентите е отчетена до 23.12.2009 г. Една част от клиентите, които се отчитат през последната седмица на месеца, са отчетени днес, понеделник, 28.12.2009 г. Поради тази причина е възможно някои клиенти да имат с около 3 дни по-дълъг отчетен период за потребено електричество през м. януари 2010 г. Във всяка издавана от ЕВН България Електроснабдяване АД фактура за електроенергия се съдържа конкретният период, за който е отчетена електроенергията, количеството консумирана електроенергия, срока на следващо отчитане, срока на следващо плащане, както и телефонен номер за връзка.
Като клиентски ориентирана компания и коректен партньор ЕVN Bulgaria дава възможност на своите клиенти да проверят предварително стойността на своите сметки чрез телефонна услугата за автоматична проверка на телефонен номер 0700 10 207 (необходимо е да се въведе ИТН) или на интернет страницата на дружеството (www.evn.bg) след предварителна регистрация в сайта.
Допълнителна информация клиентите могат да получат във всеки КЕЦ, по eмайл info@evn.bg, както и на денонощния телефон 0700 1 7777 (на цената на един градски разговор за абонати на БТК).

Етикети: