Фотоизложба „Русия днес“ бе открита в Поморие

Разпечатай

Фотоизложба „Русия днес” бе открита в ОДК Поморие. Неин автор е  известният руски фотограф Сергей Смирнов. Всяко изкуство отразява живота по своему, но фотографията е идеалното изкуство на случващото се, защото предава духа и настроението на събитията. Фотоизложбата показва хронологията на събитията и същевременно предава чувствата на хората. Магията на фотографията е в улавянето на мига. Предоставена е уникалната възможност на жителите и гостите на града да станат реални участници и да видят в детайли как живее днес Московският Кремъл, да почувстват атмосферата. Изложбата  е факт благодарение на Община Поморие и със съдействието на Теодоси Годжуков.
На откриването кметът на Община Поморие инж.Петър Златанов пожела успех на изложбата, а  следващото издание да бъде обогатено  като „Русия днес с нейното поморийско излъчване”. Сергей Смирнов благодари за предоставената възможност. През цялото време звучаха руски песни в изпълнения на Христо Граматиков.
Творбите на известния фотограф  са  изложени за посетители  до 23.08. 2011 г. в ОДК гр.Поморие, могат да бъдат разгледани в часовете  от 17.00 до 21.00 ч.
Арт събитието се вписва в летните поморийски празници.

Етикети: