Хандбал: Поморие – Етър 20:33 /видео от мача/

Разпечатай

Татяна Гафарова продължава да води в класацията за голмайстор 

Хандбалистките на Поморие ще зимуват четвърти във временното класиране на първенството в А РХГ – жени. В последния мач на есенния дял, който се игра в спортната зала на Гранд хотел Поморие , те загубиха от „Етър – 64″ /Велико Търново“/ при резултат 20:33. За разлика от предишните мачове на отбора срещата се игра пред празни трибуни и при неубедителни отсъждания на съдиите.
През първата част домакините играха равностойно на шампионките и временни водачи в груата на майсторките. Дори през първите няколко минути на срещата водиха и в резултата, но гостенките заиграха с повече пасове и попаденията им във вратата на домакините се увенчаваха с успех. В крайна сметка първото полувреме завърши при резултат 10: 12.

През втората част атакта на Поморие направи няколко съществени пропуска, от което болярките се възползваха и увеличиха преднината си с разлика от 13 гола, завършвайки мача при резултат 20:33.

Въпреки загубата от шампиона“Етър – 64″ представянето на новака в групата през есенния дял е повече от достойно, защото шансовете за медали на пролет са абсолютно постижими.

Пълен запис от мача може да гледате тук: