POMORIE.COM/MILENA
Трифон Грудев: Депутатите трябва да имат само един мандат, четири години стигат
От: 30.06.2009 22:27:18;  Прочетена: 1143 пъти

„Трябва да се въведе мандатност в парламента и депутатите да имат право само на един мандат от 4 години. Защото да си депутат не е пожизнена професия, както стана у нас, а призвание. В парламента трябва да влизат нови хора с нови идеи и с енергия да ги осъществят. 4 години са достатъчни. Не е нужно един политик да е вечен депутат, за да работи за хората”. Това каза мажоритарният кандидат и водач на бургаската листа на НДСВ Трифон Грудев на среща с жителите на Поморие. Според Трифон Грудев, време е „да се пусне кранчето в парламента, за да изтече утайката” и да влязат нови хора с ново мислене и възможности. Има депутати, които от 20 години са в парламента. Просто ходят там като на работно място, на което седят и взимат пари, допълни Грудев.

„Старите депутати да си отиват и да си живеят с пенсиите”,  „омръзна ни да ги гледаме да гласуват с чужди карти или да спят”, „

половината бургаски депутати ги нямаше в парламента, дори когато се гласува Законът за Черноморското крайбрежие-това е безочливо отношение, към хората, които са ги избрали”-бяха част от репликите на жителите от Поморие на организираното от НДСВ в града „Жълто кафе” за обсъждане на предложения и идеи.  

...
Вашето име:

Вашия e-mail:

Име на получателя:

E-mail на получателя: