Ден на отворени врати в МБАЛ -Поморие

На 20 септември 2022 г., от 10.30 ч. до 12.30 ч. , МБАЛ- Поморие ще отвори врати за всички граждани и желаещи да разгледат лечебното заведение и да се запознаят отблизо с дейността и условията в него, съобщават от пресцентъра на Община Поморие. Поканата да посетят МБАЛ Поморие приеха и група студенти от факултета по медицина в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас, както и учениците от 12.клас на СУ „Иван Вазов“ гр. Поморие, заедно с техните преподаватели.

„Целта на тази кампания е болницата в Поморие да бъде представена на младите хора, на които им предстои да направят своя професионален избор, както и на студентите, които в момента изучават медицина. Като общинско ръководство ние се грижим за осигуряване на сградния фонд, на техника и апаратура, но за да функционира тази сграда като лечебно заведение, най-важни са медицинските лица и желанието на младите лекари и специалисти да работят в Поморие.“, каза кметът Иван Алексиев.

Всеки, който желае да посети МБАЛ Поморие на 20.09.2022 г., ще има възможността да се срещне и да сподели своето мнение и предложения с управителя на болницата д-р Кирил Хинов, управителя на Медицинския център д-р Бабуров, председателя на Общински съвет – Поморие Адам Адамов, кмета на община Поморие Иван Алексиев и заместник-кмета с ресор „Здравеопазване“ Янчо Илие

2 Отзиви

  1. Ще им показвате затворените отделения?
    Условията в него са покъртителни!

  2. тука в поморие е така.Ден на отворени врати а когато има пострадали от бурята се карат в Бургас. За какво е тази МБАЛ тогава?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *