Платеното паркиране в Поморие влиза в сила след 15 юни 2022 г.

Стотици заявления за преференциално паркиране от жители и собственици на имоти в Поморие се разглеждат от нарочна комисия. Срокът за подаването им беше до 25 май 2022 г. Всеки одобрен или неодобрен заявител ще бъде уведомен по телефона или имейла за решението на комисията,съобщава общинският сайт.

Зоната за платено паркиране (пред общински и административни сгради), режимът за платено преференциално паркиране, както и платените паркинги ще започнат да функционират след 15 юни.

4 Отзиви

 1. Моля, Община Поморие да предостави информация относно “преференциалното” паркиране?!
  Радио Милена, мълчанието ви е потресаващо!
  Такова чудо в българското законодателство няма!
  Ако ще пресъздаваме дивия запад, или така си го представя властта, то си няма никаква представа от последствията! На жителите на Поморие ще кажа, че това е само прелюдия към проблемите с които ще се сблъсква, благодарение на същата тази власт, която само се оправдава, или със собствената си некадърност, или с предходните властимащи.

 2. Защо няма обявление относно “Покана за обществено обсъждане на необходимостта от поемане на дългосрочен общински дълг”?
  Защо няма обявление относно факта, че Общината иска да пракрати Договора, който сама е инициирала?
  Продължавате да работите против интересите на гражданите, и въвличате Общината в предвидимо загубени дела в Съда, които няма да плащате Вие, които сте причина, мотив и обстоятелство, а жителите на Община Поморие!
  Жителите ако не разбират казанато, да питат!

 3. ясен радев

  Както се казва-“Далаверата запчва.” Кой платил за личен авточобил пък спира служебния си, кой пак с конусчета туби с вода или контейнери за смет даже и саксии ще си пази мястото пред тях без да е платил пък други като поп ще плащат….Накрая на сезона ще се види кой е направил пачка от платеното паркиране. Надали ще е община Поморие. Всичко ще отиде в някой джоб както винаги.

 4. Моля,
  Някой, без значение дали е “за” или “против” да отговори на следния въпрос…
  Къде по света паркирането на платното за движение (дали е платено чрез смс, или на ръка, или е интегрирано в данъците е без значение) е Решило проблеми свързани с трафика, градската мобилност и е доказало неговата ефективност спрямо ПТП?!
  Ако разсъждаваме, така както Управляващите искат от Нас, то винаги гражданите ще са проблема, и винаги властта ще си го изкарва на тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *