Поморийци зад граница: От Сода с лимон до Черешката на тортата с Марин Колев

Помните ли Марин Колев? Помориецът, който започна на времето телевизионната си кариера в местната кабелна телевизия с детското предаване “Сода с лимон”. Едва ли тогава, онзи юноша, си е представял, че след години ще работи пред и зад камера в такива телевизионни гиганти като Fox Chicago News, CBS News и TLC. Преди да замине за САЩ Марин работи като телевизионен водещ в музикалната българска телевизия ММ. После се установява в Чикаго при неговата сестра, където учи магистратура1журналистика. Докато е на стаж в Fox Chicago News, той се занимава с разследваща журналистика, а по късно се премества CBS News. След стажа Марин Колев започва да се занимава с реалити шоута в ТLC . Гордее се, че е успял в работата си най-вече с реали шоуто “4 сватби”, придобило широка известност. След смъртта на Уитни Хюстън екип на телевизията го включва в друго реалити шоу, където се проследява живота на роднините на американската поп звезда.
Минава малко време и Марин се завръща в България, където започва веднага работа в предаването на Нова тв – “Черешката на тортата”.
Вижте интервюто в рубриката “Поморийци зад граница” за да разберете коя е причината Марин Колев да се завърне в България и колко време ще се задържи тук?