Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско, станали на 21 юни, съобщава пресцентърът на ОД на МВР-Бургас:

На 21.06.т.г. около 10.08 ч. на кръговото кръстовище на бургаските улици «Стефан Стамболов» и «Професор Яким Якимов», влекач «МАН» с прикачено полуремарке, с шуменска регистрация, управляван от 50- годишен мъж от Шумен, навлизайки от бул. «Проф. Яким Якимов» в кръговото кръстовище, отнема предимството и блъска странично правомерно движещия се лек автомобил «Мерцедес», с бургаска регистрация, управляван от 19- годишен бургазлия, който с контузия на гръдния кош, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

На 21.06.т.г. около 15.00 ч. на пътя Бургас – Созопол, км. 252 в посока Созопол / отбивката за кв. «Крайморие»/, автобус «Мерцедес Туризмо», със софийска регистрация, управляван от 59 -годишен софиянец, преминава през неравност на пътя, като стоящата права и нямаща никаква опора 73- годишна пътничка от София паднала на пода в автобуса. Жената е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас с компресионна фрактура на прешлен, без опасност за живота.

На 21.06.т.г. около 21.30 ч. на пътя Бургас – Варна, км. 229, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътната мантинела мотоциклет «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 31- годишен бургазлия, който с контузия на лявото коляно, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение без опасност за живота.