Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско съобщава пресцентърът на ОД на МВР- Бургас:

На 31.07.т.г. около 04.22 ч. на бургаската улица «Индустриална» до дом №19, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво л.а. «Ситроен С 4 кактус», с бургаска регистрация, управляван от 37 -годишен бургазлия. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел – 1,50 промила. Отказал е да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. От пътния инцидент пострадала 37- годишната съпруга на водача, която с контузия на корема, без опасност за живота, е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас.

На 31.07.т.г. около 19.28 ч. на бургаската улица «Тодор Александров», на надлез «Владимир Павлов» в посока ж.к. «Братя Миладинови», лек автомобил «Опел Вектра», с варненска регистрация, управляван от 43- годишен мъж от добричкото село Добрево / тестван с дрегер, който отчел – 0,78 промила/, поради неспазване на дистанция, застига и блъска отзад л.а. «Тойота C-HRС», с немска регистрация, управляван от 66- годишна бургазлийка, която с общи контузии, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

На 31.07.т.г. около 19.58 ч. на пътя Бургас – Малко Търново, в района на пътен възел «Крайморие», лек автомобил «Мерцедес Е 250 Д», с бургаска регистрация, управляван от 56 -годишен бургазлия, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / мокър път/ в завой по време на разминаване удря със задната си част лек автомобил «Фолксваген», с бургаска регистрация, управляван от 26 -годишен мъж от Малко Търново. От инцидента леко пострадали са двамата водачи и спътника на единия от тях / прегледани са и освободени за домашно лечение/.

На 01.08.т.г. около 07.55 ч. на кръстовището до хотел «Кавказ» в Слънчев бряг лек автомобил «Форд Мондео», с бургаска регистрация, управляван от 68- годишен несебърлия, поради движение с несъобразена скорост блъска 50- годишна пешеходка от Бургас, която с контузни рани по тялото и главата, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

На 01.08.т.г. около 07.57 ч. на автомагистрала «Тракия», км. 316+200 м. / на прав пътен участък/, л.а. «Опел Захира», със старозагорска регистрация, управляван от 61- годишен старозагорец, поради движение с несъобразена с интензивността на трафика скорост и загуба на контрол, блъска т.а. «Форд Транзит», с бургаска регистрация, управляван от 49- годишен мъж от Сливен, който вследствие на удара отскача и се блъска последователно в л.а. «Форд Мондео», с пловдивска регистрация, управляван от 46- годишен мъж от Първомай и л.а. «Мерцедес Е 290 TD“, със смолянска регистрация, управляван от 49- годишен мъж от смолянското село Смилян. И четиримата водачи са тествани за употреба на алкохол, като пробите са били отрицателни. От ПТП пострадали : водачът на л.а. «Опел Зафира» / прегледан в ямболската болница и освободен за домашно лечение с диагноза «натъртвания», без опасност за живота/ и неговата 54- годишна съпруга и спътничка / получила фрактура на лявата длан и натъртвания, без опасност за живота, прегледана в явболската болница и освободена за домашно лечение/.

На 01.08.т.г. около 11.30 ч. на ул. «Освобождение» след дом №86 в Камено, л.а. «Фолксваген Поло», с бургаска регистрация, управляван от 74 -годишен мъж от с. Винарско, поради невнимание блъска навлезлия на пешеходна пътека 15 -годишен велосипедист от с. Свобода, който с охлузен десен лакът и охлузено дясно коляно, без опасност за живота, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

На 01.08.т.г. около 11.42 ч. на пътя София – Бургас, км. 487 / след разклона за с. Ветрен и в посока Бургас/, л.а. «Шкода Октавия», с пазарджишка регистрация, управляван от 42- годишен мъж от пазарджишкото село Драгиново, поради движение с  несъобразена с характера и интензивността на трафика скорост, застига и блъска отзад намиращия се пред него л.а. «БМВ Х 5», със софийска регистрация, управляван от 24 -годишен софиянец, който от удара отскача и удря л.а. «Форд Фокус», със софийска регистрация, управляван от 22- годишна софиянка. И тримата водачи са тествани за употреба на алкохол, като пробите им са били отрицателни. От пътния инцидент пострадала пътуващата в л.а. «Шкода» 43- годишна съпруга на водача, която с болки във врата и гърдите, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и отказала лечение в болничното заведение.

На 01.08.т.г. около 12.52 ч. на автомагистрала «Тракия», км. 355 в посока Бургас, л.а. «Опел Антара», с бургаска регистрация, управляван от 19- годишен карнобатлия, поради движение без нужната дистанция, блъска в задната част намиращия се пред него и намаляващ скоростта си л.а. «Фолксваген Пасат», със софийска регистрация, управляван от 74 -годишен софиянец, който от удара отскача напред и блъска л.а. «Ауди А 4», с хасковска регистрация, управляван от 37 годишен хасковлия. И тримата водачи са тествани за употреба на алкохол, като пробите са били отрицателни. От ПТП пострадала пътуващата в лекия автомобил «Фолксваген Пасат» 74- годишна съпруга на водача, която е прегледана в болница «Сърце и мозък» – Бургас, но отказала лечение в болнично заведение.

На 01.08.т.г. около 15.00 ч. по созополската улица «Виа Понтика» до к-с «Лозите» в посока к-г «Каваци» мотопед «Сим Мио 50», с бургаска регистрация, управляван от 36 -годишна жена от Созопол, поради движение без нужната дистанция блъска отзад намаляващия скоростта си и спиращ л.а. «Ауди А 4», с великотърновска регистрация, управляван от 37 -годишен мъж от великотърновското село Джулюница. От ПТП пострадала мотопедистката, която с контузия на десния крак, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение

1 коментар

  1. станьо черния

    И пиян съм и дрогиран закона аз матирам проби за алкохол и наркотик не давам и си джиткам с таралясника неспир никой не може да ме спре аз съм мамино синче. Тати носи мама меси и парички дават за да съм добре и в панделата да не попадна една полицайка ми допадна. Ех живот ли е да го опишеш нито Вазов нито Алеко имат такива герои като мен напети и левенти малко шменти капели.