Борисов предлага таван на бензина от 2,70 лв. за литър

Лидерът на ГЕРБ предлага да бъде въведен таван от 2,70 лв. за литър бензин, за да бъдат компенсирани справедливо всички потребители.

“За предложението ще се търси подкрепа в рамките на този мандат на парламента”, обясни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти във Враца, предаде кореспондентът на БГНЕС за региона.

“Защо примерно колата, която ми е на лизинг, няма да ползва отстъпка 25 стотинки, а от моите данъци ще отиват за някой, който ще ползва? Къде е правдата, къде е равенството, каква е тази мярка? Или са си направили пак далавери с бензиностанциите? 1,20 лв. крадат“, посочи Борисов и допълни:

“Защо едни хора ще плащаме на други отстъпката? Ние предлагаме таван от 2,70 лв. и се надяваме, че политическите партии, които не лапат, не са корумпирани от далаверата с нафтата и бензина, ще ни подкрепят”, коментира лидерът на ГЕРБ.

 

1 коментар

  1. Николай Ванев

    Защо Алексиев дава платено парко място само на живущи в къщи и пред гаражите им е маркирал с боя да не се спира? Значи те няма да плащат и местата им се пазят пред гаражите а те си паркират на други свободни места но не и в гаражите си които отдават на туристи срещу заплащане.Пълен абсурд в Поморие. Маркирани с боя места на които изобщо няма гаражи. Затворени улици със знак В1 но масово автомобилите навлизат в тях и се създава хаоХаос предичвикан от Алексиев и общинарите.