Зимната обстановка на територията в община Поморие

На територията на община Поморие няма смущения в електрозахранването и водоподаването.  Във всички населени места има ток и вода.

Няма затворени пътища, всички са проходими при зимни условия.  Най-заснежени са пътищата за селата Козичино, Косовец и Белодол, където снегът достига до 15-20 см. Извършва се патрулно почистване на основните артерии, съобщиха от общината.

Според информацията на НИМХ Варна, както вече ви съобщихме първо в Югоизточна България и по Черноморието ще завали дъжд, който ще образува поледици. Ще нахлуе по студен въздух, с което до края на днешния ден валежите се очаква да преминат в сняг. Минимални температури 0 , 5 градуса. През нощта срещу четвъртък валежите ще спрат.

Дежурните телефони на които можете да сигнализирате при необходимост са: 0596/ 22504, 24003, 070011301 и 112.

3 Отзиви

  1. Как да няма смущения, това е пълна глупост!! Еейй не ви писна да си измисляте!!

  2. лъжите в общината

    Лъжите в община Поморие продължават и през новата 2014-та.Улиците непочистени и заледени,има смущения и чести спирания на електрозахранването и ред други неуредици.Алексиев да започва да работи защото ни писна от неговите недомислици!

  3. Гошо от Квартала

    Острови искам! И музей на виното и алкохолизма да бера срам като ми разказват и ме питат, както с музея на на белото…солта, простете.
    Кал по улиците, кучешки лайна по Яворов, синя зона и колчета, свикнал съм вече – горд помориец!