Мария Бакалова ще участва в “Пазители на галактиката 3”

(Photo/Getty Images)

Мария Бакалова става част от вселената на “Марвел”. Българката ще участва в “Пазителите на Галактиката 3″ и ще си партнира с Крис Прат, Зоуи Салдана и Вин Дизел.

Актрисата потвърди новината и написа:”Аз съм най-щастливият и развълнуван човек на света! Това беше една от най-трудните за опазвани тайни и не мога да повярвам, че вече е реалност.”

Според сайта Deadline ролята ѝ ще е “ключова”, но за момента не са известни повече подробности.

“Изненадан съм, че ви отне толкова време да разберете това” – пошегува се с медията режисьорът на продукцията Джеймс Гън – “Мария Бакалова е невероятна”.

“Пазители на галактиката” е една от поредиците в киновселената на “Марвел”. Първите два филма бяха изключително успешни – с общи приходи над 1,6 млрд. долара. Засега сюжетът на третата част се пази в пълна тайна.

“Пазителите на Галактиката 3” ще излезе по кината на 5 май 2023 г.

Мария Бакалова проби в холивудските среди след като изигра дъщерята на Саша Барън Коен във филма “Борат 2”. Ролята ѝ бе много добре оценена от критиците и Бакалова стана първата българска актриса, получила номинация за Оскар.

“Като за последно” e първият й български филм с главна роля. Жители  и гости на Бургас могат да гледат филма с нейно участие на 14 юни от 19.30 в Дома на НХК. Прожекцията  е с вход безплатен и е част от програмата на фестивала “КиноВаканция”.