„М-Бус” вози култови звезди от 90-те на SPICE Music Festival

Меломаните вече са в трескаво очакване на четвъртото издание  на най-мащабния музикален фестивал по българското Черноморие – SPICE Music Festival, който ще се проведе от 5 до 7 август край Морска гара – Бургас. За няколко дни градът ще стане притегателна точка за едни от най-големите звезди на 90-те години на миналия век. А част от тях ще пристигнат на фестивала с помощта на „М-БУС”, които са официален превозвач на събитието. Транспортната фирма  е избрана, защото има голям опит с мащабни музикални и спортни събития.

„Радваме се, че ще осигурим превоза на част от звездите на SPICE Music Festival. Лично аз съм отраснал с тяхната музика и ще ми е приятно да ги чуя в родния ми град”, заяви Антон Христов, мениджър в „М-БУС”.

Сред певците, които ще пътуват с „М-БУС”, са: носителят на „Грами” Shaggy, легендарните Gipsy Kings, изпълнителите на тоталния хит на 90-те „Macarena“ – Los del Rio, Arash, Boney M.Xperience. От „М-БУС” обаче не издават повече информация.

Партньорството на превозвача със SPICE Music Festival e доказателство за надеждността на „М-БУС”. Фирмата е позната в областта с превозите си по редовни линии, а в страната с това, че предлага висок клас микробуси и автобуси за организирани групови пътувания, съобщават от пресцентъра на транспортната фирма.