Установени извършители на кражби в Бургас

За установени извършители на кражби съобщава пресцентърът на ОД на МВР-Бургас

Служители от Първо Районно управление – Бургас установили извършителите на грабежа на мобилен телефон и сумата от 200 евро и 100 долара, собственост на 43- годишен беларуски гражданин, осъществен около 19.50 ч. на 18.11.т.г. на ул. «Св. Климент Охридски» в района до оградата на училище «Княз Борис I“ – това са трима криминално проявени и осъждани бургазлии / на възраст от 30 до 36 години/, които направили пълни самопризнания. Бургазлиите са задържани за срок до 24 ч.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо РУ – Бургас по отношение кражбата на четири телевизори, осъществена за времето от 13.11.т.г. до 19.11.т.г. от частен дом, разположен на ул. «Антим I» в Бургас, чрез натиск в областта на заключващия механизъм на прозорец от PVC дограма, е установен извършителя на деянието – това е 42- годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на различни по вид вещи / алуминиеви джанти, скоростна кутия, водни радиатори, спирачни дискове и др. на обща стойност около 2 000 лв./, осъществена за времето от 13.11.т.г. до 15.11.т.г. от двора на автосервиз, разположен на бургаската улица «Захари Стоянов» – това е 19 -годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания. Откраднатите вещи са намерени и иззети от бургаски пункт за изкупуване на черни и цветни метали.

Работата по случаите продължава.