19-годишен агресира срещу шофьор, удря го и му отмъква телефона

Около 08.30 ч. на 04.05.т.г. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение от 30- годишен бургазлия за това, че час по-рано, докато управлявал служебен микробус, навлизайки в пътен възел «Юг» допуска ПТП с лек автомобил «БМВ», с бургаска регистрация, чийто водач агресивно настоял веднага да му се заплатят щетите по автомобила. Бургазлията предложил да извикат служители от сектор «Пътна полиция», което допълнително агресирало втория водач и той счупил страничното огледало на микробуса, нанесъл няколко удара на бургазлията и отнел оставения на седалката в купето на микробуса служебен телефон. В резултат на проведените полицейски действия около 10.00 ч. е установена самоличността на втория водач, съобшиха от полицията. Това е 19- годишен мъж от с. Дебелт, общ. Средец, който върнал мобилния телефон. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

2 Отзиви

  1. Мария Николова

    Дума АГРЕСИРА засега в българския език няма. След дни е 24 май – поне дотогава мислете повече за просветата, знанието, езика. Искаме да имаме държава, народ, нация и хубав български език. Да се постараем да ги имаме и да ги пазим!

    Честит 6 май!

    • Ганьо цирк Балкански

      Време е раята да мисли умно. Ккато казваше един мустакат политик -Гледаш ли умно българино?Аман на българина не му пука вече за нищо. Едва оцелява с най-скъпите цени в Европа и албанската си заплата. В белите страни този младеж щеше да търка нара в затвора за 1-2 години за подобно престъпление тук в Булгаристан ще го потупат по рамото и ще му дадат карт бланш да тормози раята.