Dr. Alban идва в Бургас през лятото с най-големите си музикални хитове

На 4 и 5 август в Бургас ще се проведе петото издание на най-големия музикален фестивал на Черноморието ни – Спайс мюзик фестивал.

Тази година феновете на музиката на 90-те, дадоха своя принос към програмата на събитието като гласуваха в специална анкета за това кои техни любими изпълнители искат да видят на сцената и организаторите се постараха да поканят повечето от тях. През август в Бургас ще пристигнат куп звезди. На сцената ще се качи отново и Dr. Alban с най-големите си музикални хитове.

Една от дългоочакваните изненади на фестивала е завръщането на рап формацията “Гумени Глави”. Хип-хоп легендите ще взривят публиката с парчета, които оставиха незаличима следа в българската музикална история и ще ни върнат в българската музикална версия на 90-те години.

„Спайс мюзик фестивал” отдавна е много повече от фестивал – това е неповторима музикална фиеста и уникално парти на метри от морския бряг, в което хиляди фенове на 90-те , се впускат вече пети път, за да си припомнят едни от най-силните години в съвременната ни музикална история. Ще осигурим това, което се очаква от нас – качествен звук, впечатляващи ефекти и незабравима атмосфера”, казва организаторът на събитието Николай Тодоров.