Кметът на Поморие кани протестиращи граждани!

В събота около 20 – 30 човека се събраха на протест пред сградата на община Поморие срещу кметът Иван Алексиев, несъгласни с действията на неговото управление. В тази връзка от пресцентъра на общината разпространиха следната покана към протестиращите, която публикуваме без редакторска намеса:

ПОКАНА
ДО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ

Относно: организираните протестни действия

Уважаеми съграждани,
За съжаление вие избрахте почивен за администрацията ден, за да изразите недоволството си от моето управление. Затова ви каня да се съберете повторно пред сградата на Община Поморие в удобен за вас делничен ден. Ще отговоря лично на въпросите на всеки от вас и ще изслушам исканията ви.
Ако желаете да присъстват и медии, поканете тези, които смятате, че ще предадат случващото се най-точно.

ИВАН АЛЕКСИЕВ КМЕТ НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ

 

28 Отзиви

  1. архитект

    моето питане е докога един доказан престъпник и комарджия ще бъде архитект в Общината,докога ще трябва да му се плаща под масата за подпис

  2. Коце, не сa 20-30 човека протестиращите, проверявай си информацията! 😉 Зад тях има близо 2000 подписа 😉 Изобщо никой няма да преговаря и разговаря с него. Има си законово установени механизми, които ще приложим много скоро, защото подписката върви с пълна пара…

  3. помориец 2

    Бахти протеста, събра ли се десет човека роднини с плакати. Едните искат да се върнат на работа, другите искат имоти. Който и да бъде на власт пак ще протестират. Друго не могат да правят. Онзи ден два часа ме молиха да се подписвам и обещаваха светло бъдеще. Лапачи. Пълни смешници.

  4. местен

    Не знам дали са смешници,но данъците са си най високи.Обясненията на данъчния зам.кмет са ала бала.Изчислява си какво се пада средно на човек .Нещо като средна температура на болните.По този начин прикрива неспособността да събере данъците от всички и защото е така, този който плаща го товарят като магаре.Слаба организация имаха,но другия път ще успеят защото управляващите нямат усещане и си живеят в някакъв свой свят.

  5. анонимен

    Христос с неговите ученици също не са били много и християнството да ден днешен побеждава защото учението им е справедливо и носи доброта за хората. Исканията на протестиращите са честни, справедливи и помагат на хората да оцелеят в кризата за разлика от политиката на сегашните управляващи.

  6. zainteresovan

    Хората са били стотина,които протестираха!

  7. Протестиращите граждани не се интересуват нито от поканата на кмета, нито от необективното изявление на ръководството на общината, нито от лъжите им!

    Ако в делничните дни кметът нe работи, то гражданите се трудят, за да събират пари за данъци, такси, експерименти от рода на “Синя зона” и други глупотевини… А докато той си почива в 5-зведни хотели в столицата /да види снимките на шофьора си във фейсбук/ , чакайки нареждания от ГЕРБ, недоволните граждани ще протестират и чакат оставката му!

    ” Митинът остана встрани от публичното внимание, тъй като за него предварително е нямало разгласа.” е доста нагло изказване, при положение,че бяхме отразени от 3 медии, а четири дена преди това вървеше целодневно съобщение по СКАТ+. Също така е подадено и уведомление до полицията и общината за часа и датата… А ниската информираност на кмета доказва за пореден път незаинтересоваността му от случващото се в града, което винаги е било в дълбоката сянка на неговите лични интереси – включително и този път!

    • анонимен

      Не се безпокой толкова.Зад стотината протестиращи стои почти целия град.Това на Алексиев може и да не му е ясно, може и да е.

  8. Коце, пак ли започна да ги задържаш коментарите и да не ги пускаш?? Одобрение от кмета ли чакаш?!

  9. ПРОТЕСТИРА6Т

    Koce dai pravo na otgovor na protestirashtite-NA SLEDVA6TIAT PROTEST ELA DA OTRAZI6 ISKANIATA,vsi4ki znaem 4e kmeta e diskriminator (dori i ti si bil diskriminiran). Kmeta da izpalniava iskaniata na horata, ako ne moje da spazi obe6taniata 4e e kmet na horata zna4i e tam za li4en interes i oblaga,koi se otkazva ot deputatska zaplata-2800 leva plus o6te 2000-3000 leva ot komisii,za 1200 kato kmet. 2+2 ПРАВИ 4

  10. Г-н Кмета мисли само за далавери, как да открадне повече пари и на кой да ходатайства за да сложи комисионната в джоба.

    Нека каже какво прави мишока Валентин Продромов всеки ден при него – явно е с приоритет и за него няма специален час за среща. Продромов заедно с още двайсетина предатели от рибарите които редовно черпи в заведението си, със знанието на кмета се отцепиха от основното рибарско сдружение и си въобразяват, че ще спечелят и крадат от рибарските евро пари от проекта за рибарското пристанище както и още много други проекти. Целта им е да изгонят рибарите от центъра за да могат да си правят после далаверите на воля.

    Г-н Кмете с право хората ви искат оставката – защото не ви е чиста съвеста!

  11. А какво ще кажете за вело-алеята? Искахте да последвате примера на Бургас, но вместо настилката за колела която използват в Бургас вие слагате някакви по-евтини плочки? В кой ли джоб отиват остатъка от парите за настилката?

  12. Комисията за защита от дискриминация образува дело срещу кмета на Община Поморие Иван Алексиев, по жалба на дискриминирана гражданка. Заседанието е насрочено на 30.04.2013 в София.

  13. За бога братя не купувайте!

    Не купувайте от магазин “Елпида” ако не искате да ви продадат стоки с изтекъл срок на годност.Продават си залежалите стоки без да им мигне окото.Къде са инспекторите по хранителен контрол.Няма ги както няма нищо свясттно в тази държава.

  14. Опа, още едно заседание ще се проведе на 30.04.2013, пак срещу общинския кмет Алексиев, гл.юрист Х. Япаджиева и секретаря на общината Тони Митев – срещу тримата от друга дискриминира гражданка!

  15. Антон Горанов

    Тоя Алексиев защо си повярва,че може да управлява община Поморие след като няма данни за това.Да се разходи по калните поморийски улици пеша а не с автомобила си.До болницата е ужасно кално.Няма откъде да се мине и целия ставаш в мазна поморийска но не лечебна кал.Да види колко прах се вдигат от тежкотоварните машини които циркулират по поморийските улици.Тези пикапчета с надпис “община поморие” постоянно кръстосват в посока гранд хотел поморие.Колко ли пара отива за тези неоправдани разходи.Защо вдигна данъците Алексиев.На какво основание.Че Поморие се забатачва все повече и повече ли?С какво и по-какъв начин направихте бизнес средата в Поморие по добра от Несебър или Созопол.С нищо.Затова тук няма инвестиции.Махай се и остави честните хора да си поемат управлението на общината.Ти излъга всички тези които ти повярваха налъжливите обещания както повярваха и на ментора ти Борисов.Но него вече го няма.Няма и да го има в следващите 4 години.

  16. Този началник на отдела по европейските проекти Георги Петков на какъв конкурс се е явил,бе кмете?Кога беше конкурсът,че не се явих и аз?Или това е бил като всичките Ви конкурси за нови служители-конкурси за определени хора!Чак от Бюрото по труда не знаеха за конкурси, организирани от Вас!А това е задължително като държавна работа!
    Ето заради това се надигат поморийци!!!

  17. Бареков

    Да поканем Бареков за дебат пред общината

  18. Бареков

    Да поканем Бареков за дебат пред общината

    • Кирил и Методий и брат му

      Първо се научи да пишеш и тогава…

  19. pokanetego

    • Кирил и Методий и брат му

      Първо се научи да пишеш и тогава…

      • хахаххахах, все пак трябва да се тръгне от самото начало:ДДД

  20. Бареков

    ИВАНЧО НЕ Е ЛИ ПО ЛЕСНО ДА ПРАВИШ БАНИЧКИ

  21. Бареков

    КМЕТ ДА СИ Е ДЕЛИКАТНА РАБОТА ВИШ КУНЧО ГИ РАЗБИРА РАБОТИТЕ ПОВЕЧ ОТ ТЕБ ДРЪЖ ГО НА РАБОТА ЩТЕ ТЕ ВКАРА В НЯКОЯ СХЕМА ДА ИСКАРАШ НЯКОИ ЛЕВ

  22. БАНИЧАР

    ПРОТЕСТИРАЩИТЕ КАНЯТ КМЕТА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА-БЕЗ БОЙ