Вие сте тук: Начало » Култура » Кино в Поморие: “Самоличност на аванта”
    Кино в Поморие: “Самоличност на аванта”

    Кино в Поморие: “Самоличност на аванта”

    ЧИТАЛИЩЕ “ПРОСВЕТА 1888” ВИ КАНИ НА ФИЛМА:

    “Самоличност на аванта”

    13 април /събота/  от 17.00 ч. и от 19.30 ч.
    14 април /неделя/  от 17.00 ч.

    Сценарист: Крейг Мейзин, Джери Ийтън
    Режисьор: Сет Гордън
    В ролите: Джейсън Бейтман, Бен Фалкон, Джон Фавро, Дженезис Родригез, Кларк Дюк, Морис Честнът, Мелиса Маккарти, Робърт Патрик,Аманда Пийт, Маги Елизабет Джоунс, Джон Чо, Ти Ай

    Джейсън Бейтман от “Шефове гадняри“ и Мелиса Маккарти от “Шаферки“ са звездите в щурата комедия “Крадец на самоличност”, в която обикновен човек е тласнат към екстремни мерки, за да изчисти името си. След като самоличността му е открадната, той е заплашен да изгуби всичко и открива колко лесно е да полудееш в опитите си да уредиш лош кредит.

    Достъпът до неограничени средства дават възможност на Даяна /Маккарти/ да живее в околностите на Маями, където кралицата на пазаруването си купува всичко, каквото й се прииска. Има само един проблем: на документите, които използва, за да финансира тези си капризи, пише “Санди Бигълоу Патерсън“ и принадлежат на счетоводителя Санди /Бейтман/, който живее в другия край на страната.

    Истинският Санди Бигълоу има само седмица да открие измамницата, преди светът му да се срине, и той се отправя на юг, за да се изправи срещу жената, получила пълен достъп до живота му. Докато се опитва да я накара да пропътува двете хиляди мили до Денвър чрез подкупи, умилкване и подлъгване, тази лесна мишена открива колко е трудно да си върнеш обратно името.

    Прожекция в Поморие:

    13 април /събота/  от 17.00 ч. и от 19.30 ч.
    14 април /неделя/  от 17.00 ч.

    Горе