Вие сте тук: Начало » Избори 2013 » С шествие и концерт в Летния театър Коалиция за България ще закрие кампанията си тази вечер
    С шествие и концерт в Летния театър Коалиция за България ще закрие кампанията си тази вечер

    С шествие и концерт в Летния театър Коалиция за България ще закрие кампанията си тази вечер

    С шествие по улиците на Бургас ще започне финалната проява на Коалиция за България по повод  закриване на кампанията.  Водачът на листата инж. Димчо Михалевски ще поведе от ул. „Фердинандова” №60 първия лъч. Той ще бъде придружаван от кандидатите за народни представители от Бургас, съмишленици, симпатизанти, младежи.

    Кандидатът за народен представител и областен лидер на БСП Атанас Зафиров ще е начело на група, която ще тръгне от ул. „Александровска” №2 /срещу ЖП –  гарата/,  а кандидатът  за народен представител и председател на общинската организация на БСП в Бургас  – Павел Маринов ще е води група, която ще тръгне от пл. „Тройката”.   Стартът е предвиден за 18,30 ч.

    Шествието ще продължи по ул. „Богориди” до Морското казино, където към него ще се присъединят още над 200 симпатизанти на Коалиция за България.

    В 20,00 часа, в Летния театър, ще започне официалното закриване на кампанията на Коалиция за България.

    Ще има и богата концертна програма, в която ще участват поп идолът  Миро , танцова формация „Месембрия”  и фолклорен ансамбъл  „Странджа”.

    Горе