Вие сте тук: Начало » Култура » Кино в Поморие! “Мръсна игра” – филм по действителен случай

    Кино в Поморие! “Мръсна игра” – филм по действителен случай

    ЧИТАЛИЩЕ “ПРОСВЕТА 1888” – ПОМОРИЕ

    ВИ КАНИ

    trspassНА 17 МАЙ /ПЕТЪК/ ОТ 19.30 Ч

     18 МАЙ /СЪБОТА/ ОТ 17.30 Ч. И 19.30 Ч.

    И 19 МАЙ /НЕДЕЛЯ/ ОТ 19.30 Ч.

     

    “МРЪСНА ИГРА” – ФИЛМ ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ

     

    Режисьор: Джоел Шумахер Сценарист: Карл Гайдуск

    С участието на: Никълъс Кейдж, Никол Кидман и др.

     

    За филма:

    Култовият Джоел Шумахер се завръща с най-новото си предложение – “Мръсна игра”, в което събира две от най-големите звезди в Холивуд, носителите на Оскар Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) и Никол Кидман (Nicole Kidman).

    Макар и с твърде скромен не само за Меката на киното, но и за собствените му критерии бюджет от едва 35 милиона долара, режисьорът на такива култови заглавия като “Време да убиваш” (Time to Kill), “Батман завинаги” (Batman Forever) и “8 милиметра” (8 mm) създава един спиращ дъха трилър, в който всяка неизказана дума е от значение, а всяка секунда може да е последна за който и да е от героите.

    Към великолепния тандем в каста се присъединява и младият секссимвол от Холивуд Сам Джиганхет, изгрял с тийн сериала “Кварталът на богатите”. Самата продукция бе представена за първи път в средата на септември на кинофестивала в Торонто, но започна официално разпространие месеци по-късно.

    Историята:

    Кайл и Сара Милър са съпрузи, които неочаквано са взети за заложници в баровското си имение от група крадци със склонност към насилие. С напредването на времето, те разбират, че животът на всеки от тях е пълен с изненадващи тайни и нищо от това, което са градили през годините, не е такова, каквото изглежда на пръв поглед.

     

    Горе