Вие сте тук: Начало » Политика » Д.Михалевски започва активна работа с бургаските общини за реализация на различните проекти

    Д.Михалевски започва активна работа с бургаските общини за реализация на различните проекти

    Депутатът от Коалиция за България инж. Димчо Михалевски ще подпомогне работата на бургаските общини по различните програми и проекти. Днес народният представител изпрати писмо до всички 13 кметове на общини в област Бургас, с което уверява, че в негово лице, и в лицето на избраните народни представители в 42-рото Народно събрание от парламентарната група на „Коалиция за България“ от 2-ри Бургаски многомандатен избирателен район, ще имат естествен и съпричастен партньор. „Ние разглеждаме просперитета на хората и икономиката в Бургаския регион като наша обща задача”, категоричен е инж. Михалевски. С писмото си той изисква от кметовете на общини да му предоставят информация за това колко и кои са проектите по договори за безвъзмездна финансова помощ, съфинансирани от Европейския съюз, в процес на изпълнение. Какви са актуалните проблеми при изпълнението на тези проекти и каква конкретна помощ и пред кои институции е необходима за гарантиране на успешното изпълнение на тези проекти. Михалевски се интересува и какви други проблеми от финансов и институционален характер съществуват и какво е необходимото съдействие от наша страна и пред кои институции за решаване на тези проблеми.
    „Очаквам да ми поставяте всякакви въпроси, относно конкретни проблеми, предложения за законодателни промени, промени в подзаконови нормативни актове, които ще подобрят предоставянето на публичните услуги, условията за извършване на икономическите дейности и условията за живот на хората”, призовава още бургаският депутат. Писмото е адресирано до кметовете на общините Айтос, Бургас, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе и Царево.

    Горе