Вие сте тук: Начало » Аудио / Видео » Хандбал: Първа домакинска победа при откриването на обновената спортна площадка /видео/

    Хандбал: Първа домакинска победа при откриването на обновената спортна площадка /видео/

    Хандбалистките на ОХК “Поморие” успяха да се наложат с три гола разлика над отбора на ХК”Левски-1920″, гр. Стражица. Срещата от третия кръг на А РХГ – жени се състоя на обновената спортна площадка в града, която беше тържествено открита от зам. кмета по образование, култура, туризъм и спорт Илия Джингов. Многофункционалното спортно съоръжение вече е предназначено за хандбал, футбол на малки врати, баскетбол, тенис на корт и тенис на маса.
    Старши треньорът на поморийки Щерион Василев благодари на общината в лицето на кмета Иван Алексиев и на общинския съвет, откликнали на предложението за реновиране на игрището, което дава по-добри условия за тренировки и професинолни срещи.

    Видеозапис от откриването:

    След издигане на националния трибагреник под звуците на българския химн бе даден старта на срещата от третия кръг в групата на майсторките. Пред малобройната публика домакините непрескъснато водиха в резултата с разлика от три да пет гола. С най-много реализаторски попадения – 11 отново изпъкна голмайсторката Татяна Гафарова. Другата голмайсторка – Петя Митева отбеляза 9 гола в мача, но получи тежка контузия в коляното в края на втората част, няма да може да играе срещу ЦСКА. Все още от щаба на отбора не могат да кажат за нейното здравословно състояние.

    Краен резултат от срещата: “Поморие” – “Левски 1920” /Стражица/ 23:20.

    Видеозапис от второто полувреме на мача може да гледате тук:

    Един коментар

    1. Анонимен

     Само на тази площадка ли ще домакинства хандбалния клуб?То си представям как подскача топката.В буря и вятър, дъжд и гръмотевици тук ли ще домакинстваме?
     Как можем да ползваме реновираната площадка?Аз все я гледам заключена.

    Горе