Вие сте тук: Начало » Общество » Кметът кани поморийци за изготвянето на Интегриран план за градско възстановяване и развитие

    Кметът кани поморийци за изготвянето на Интегриран план за градско възстановяване и развитие

    planОбщина Поморие започна изпълнението на проект за изготвяне на Интегриран план за градско възстановяване и развитие. С разработването на стратегическия документ ще бъде планирано устойчивото развитие на града до 2020 г.

    Всички граждани са поканени да присъстват на първата пресконференция по проекта, която ще се проведе на 24.01.2014 г., от 11:00 часа, в зала № 2 на община Поморие. В нея ще вземат участие кметът на община Поморие Иван Алексиев, заместник-кметът Кунчо Гайдов, ръководителят на проекта инж. Петър Войнов и представители на фирмите-изпълнители.

    Интегрираните планове за градско възстановяване и развитие са задължителен елемент за финансиране по оперативните програми на ЕС за следващите седем години. Предстои да бъдат определени конкретни ключови проекти за обновяване на градската среда, затова е изключително важно в процеса на работа да се включат активно представители на бизнеса, професионалните сдружения, неправителствените организации и жителите на града.

    2 коментара

    1. А който ходи на работа?

    2. kmeta mai zabravi 4e 2015 si otiva=

    Горе