Вие сте тук: Начало » Toп новини » Общинско първенство по тенис на маса за момичета и момчета

    Общинско първенство по тенис на маса за момичета и момчета

    tenis_na masa
    На 24 януари във физкултурния салон на СОУ Иван Вазов – Поморие, се проведе Общинско първенство по тенис на маса за момичета и момчета от Ученически игри 2013 – 2014. Спортният празник бе открит от кмета на община Поморие Иван Алексиев с изпълнение на първия сервиз.

    И при малките и при големите момичета на първо място се класираха децата от СОУ Иван Вазов, с учител Диян Тенев. Второто място бе спечелено от децата на с. Страцин с учител г-н Иван Вътков.

    При момчетата, отново първи станаха учениците от СОУ Иван Вазов, следвани от състезателите на Каблешково с учители г-н Марков и г-н Щаков, а трети – момчетата от с. Страцин. Първото място при юношите (8 – 10 клас) спечели отборът на ПГТ “Алеко Константинов” – Поморие с учител г-н Цолов. Победителите ще представят Община Поморие на Областно Първенство през месец март.

    Община Поморие награди всички училища и раздаде индивидуални награди на най-добре представилите се. Осигурен беше и обяд за децата, предоставен от общинското ръководство и фирма “Гранд”.
    tenev

    Един коментар

    1. Анонимен

     А кметът Алексиев изгони тенисистите от бившия Пансионат и сега нямаме къде да тренираме!!!

    Горе