Вие сте тук: Начало » Toп новини » ГЕРБ подари цветя на дамите в областта за 8 март

  ГЕРБ подари цветя на дамите в областта за 8 март

  gerb_cvetq

  За поредна година ПП ГЕРБ зарадваха с цветя жените в област Бургас по случай 8 март – Международния ден на жената. Тази година датата съвпада и с големия църковен празник Тодоровден. Народният представител Ивелина Василева уважи дамите от двата пенсионерски клуба, „Вая” и „Тракия” в бургаския кв. „Долно Езерово”. Тя поднесе на възрастните жени цветя и подаръци. Те от своя страна бяха подготвили за всички гости фолклорна празнична програма, съобщиха от пресцентъра на партията.

  ГЕРБ-Поморие също се включи в инициативата, в чиято организация участваха и дамите от ЖГЕРБ. Общинските съветници от ГЕРБ изненадаха с цвете разхождащите се дами в центъра на града. От партията уважиха пенсионерските клубове „Анхиало” и „Свети Георги” в Поморие, възрастните жени от клуба в Каблешково също бяха зарадвани с жест на внимание.

  Народният представител Иван Вълков и членове на клуб „Сарафово” в също се включиха за поредна година в инициативата и поднесоха цветя на дамите от пенсионерския клуб в бургаския квартал.

  Представители на младежката структура на ГЕРБ в Бургас традиционно зарадваха дамите с цветя още в сутрешните часове, като им пожелаха се чувстват специални, обичани и щастливи не само на този ден.

  В Средец общинският председател на ГЕРБ д-р Надежда Палова лично поздрави празнуващи дами и им поднесе цветя от името на структурата на партията. В раздаването на цветята в центъра на града се включиха и общински съветници.

   

  3 коментара

  1. Как само звучи жгерб...

   Правилното заглавие е "Сикаджии раздават цветя".

  2. Ама то чудо невиждано…и нечувано. Герберете тръгнали с гербери по улиците. Защо не раздадоха и по едно тефтерче и календарче от рекламните да трупат актив?!

  3. Ваньо Баничката

   И пари ще раздаваме само да ни изберете пак. Много ни се краде от Общината.

  Горе