Вие сте тук: Начало » Бизнес » Поморие на туристическо изложение в Букурещ
    Поморие на туристическо изложение в Букурещ

    Поморие на туристическо изложение в Букурещ

    Община Поморие ще вземе участие в международната туристическа борса The Tourism Fair of Romania /TTR/, която ще се проведе от 13 до 16 март 2014 година в Букурещ.

    TTR е едно от най-важните туристически изложения в Румъния, платформа за комуникация и информация в бранша и предлага на фирми изложители възможност да се представят пред аудиторията от експерти в сектора. Посетителите могат да намерят задълбочена и изчерпателна информация за най-новите развития, тенденции, продукти и услуги в различни области на туризма.

    Община Поморие ще участва в партньорство с общините Руен и Айтос в рамките на проект: „Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина”.

    Изложението събира туристически агенции, туроператори и професионални сдружения от цял свят. Под мотото „Виж и разкажи”, нашите представители в Румъния, ще се съсредоточат главно върху презентирането на морския и балнеотуризма, както и природните и културно-исторически забележителности на  регион Поморийски залив и Източна Стара планина. В рамките на изложението ще бъдат представени разработените седем туристически пакета – екотуризъм, селски туризъм, кулинарен туризъм, спортен туризъм, ловен туризъм, религиозен туризъм и културен туризъм, както и пътеводител, който съдържа информация за  най-интересните кътчета на региона, пише Gramofona.com.

    Горе