Вие сте тук: Начало » Toп новини » 10 години “Несебър нюз”
    10 години “Несебър нюз”

    10 години “Несебър нюз”

    Преди 10 години, заедно с пролетта, на 20 март 2004 ,година в необятното интернетпространство се появи Електронното издание за Несебър и региона- Несебър нюз-www.nessebar-news.com. Предназначено за определен кръг читатели, изданието бързо придоби популярност и стана необходим и търсен източник за разнообразна и качествена информация, свързана с община Несебър, бургаския регион, страната и света.

    За това време  изданието, дело на фирма „Аристидов“, с постоянната грижа на нейния управител Хари Аристидов претърпя обновление от 24 май 2011 година в сегашния му вид.

    Тук може да се види първият публикуван материал на 20 март 2004 година, а в архива на изданиено в различни секции са запазени хиляди материали:

    http://nessebar-news.com/news/index.php?action=show&type=news&id=1

    Кръглата годишнина бе отбелязана  скромно, както подобава – с добри приятели. От няколко възможности, за целта бе избран екипът на обичания несебърски вестник „Слънчев бряг“, с който Несебър нюз активно се сътрудничи през всичките тези десет години.

    Управителят на „ Несебър нюз “ ЕООД Красимир  Косев връчи Юбилейни грамоти,отбелязващи годишнината на Управителя на фирмата, издаваща вествика-Мара Момчилова, на Отговорния редактор Максим Момчилов и на фотографа на редакцията Любен Манолов за изключителен принос в развитието и утвърждаването на изданието. Заедно с грамотите те получиха и екземпляр на второто издание на Албум „Несебър“, който излезе от печат наскоро, под редакцията на Издателска къща Несебър нюз.

    Независимо,че екипът на  редакцията бе изненадан с импровизираното тържество ,той реагиара адекватно и спретна малък коктейл, в основата на който се оказа 50-годишно неназовано питие, запазено от първите години на вестник „Слънчев бряг“.

    Radiomilena.com честити празника на г-н Красимир Косев, управител на несебърското електронно издание, с което си сътрудничим още от създаването!

    Горе