Вие сте тук: Начало » Водещи новини » Пострадал мотоциклетист на новото кръгово до “Жезъла”

    Пострадал мотоциклетист на новото кръгово до “Жезъла”

    31-годишен мотоциклетист от Варна претърпя тежък инцидент на пътя от КК “Слънчев бряг”. Мъжът е със счупено дясно рамо и три ребра. но е без опастност за живота му, съобщиха от пресцентъра на полицията.

    Транспортното произшествие се случило около 18 ч. вчера на кръговото движение край бившата поморийска бензиностанция “Жезъла” в посока Бургас. Мотоциклетистът изгубил контрол по време на движение с несъобразена скорост, удряйки се в бордюрите, очертаващи кръговото, отскочил и се блъснал в крайпътна табела, след което паднал на платното за движение.

     В резултат от инцидента варненецът е с фрактура на дясното рамо и три счупени ребра, за което е приет на лечение в бургаската МБАЛ, без опасност за живота.

    3 коментара

    1. Гергана

     За съжаление мисля, че това е само началото на ПТП-тата по тези кръгчета. Лични наблюдения.

    2. Свърши им боята покрай сини зони, велоалеи и сега "очертават" с бордюри.

    3. Това кръгово е много опасно, защото не е осветено и няма видимост нощно време. Много недомислено и за жалост опасно. Вместо да реши проблем, създаде нов. Добре е да има такива кръгови, но да са осветени и със сфетофарна сигнализация. Това на изхода на Поморие към Бургас е доста по-добре, защото е осветено. Но пред жезъла ще стане страшно. За съжаление никой няма да бъде подведен под отговорност, защото всеки ще си измие ръцете с другия. Просто да го осветят и ще се реши проблема.

    Горе